sitt a házban

Konténer rendelés építkezésre, avagy milyen konténereink vannak

Ebben a cikkben bemutatjuk cégünket és annak konténerszolgáltatásait, illetve elmondjuk, hogy vállalkozásunknál milyen konténereket tudunk biztosítani és azokat hogyan lehet kibérelni.

Cégünk 1991 óta foglalkozik hulladékgazdálkodással és konténerszállítással Budapesten és a vonzáskörzetében. Jelenleg 22 konténerszállító járművel rendelkezünk, mely az ország egyik legnagyobb gépparkját jelenti és elősegíti a zökkenőmentes, rövid határidős megrendelések teljesítését. A konténerszállítás során nagyon figyelünk a hulladékgazdálkodási előírások betartására is, ráadásul teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, mert nem csak elszállítjuk az építkezéseken keletkezett hulladékokat, hanem saját telephelyünkön kezeljük, válogatjuk és lehetőség szerint újrahasznosítjuk őket. Ha a megrendelő úgy kívánja, akkor a rendkívül szigorú LEED, illetve BREEAM rendszer követelményeinek megfelelően is tudjuk a hulladékokat kezelni.

Az építkezések során keletkező hulladékok, mint a sitt, a cserép, a tégla, a kövek vagy egyéb más törmelékek belekerülhetnek a konténerekbe, de szigorúan tilos veszélyes hulladékokat, maró vagy folyékony anyagokat helyezni beléjük.

Hat konténertípus közül lehet választani. Az első kettő fedél nélküli hulladéktároló konténer, aminek 4 m3 vagy 8-10-2-15 m3 a kapacitása. A következő az egy fedeles hulladéktároló konténer, melynek 4-8 m3-ig terjedhet a kapacitása. Ezenkívül lehetőség van még egy 36 m3-es multilift konténert, egy 1,1 m3-es és 4 m3-es daruzható konténert, illetve egy 4-24 m3 kapacitású hulladéktömörítő konténert is bérbe venni.

Konténer rendelést bárki leadhat, akinek szüksége van rá, mert a magánszemélyektől kezdve, egészen a nagyobb cégekig ki tudjuk elégíteni az igényeket a széles eszközparkunknak köszönhetően. Ezeket a konténereket úgy lehet kibérelni, hogy a honlapunkon a „Megrendelem” gombra kattintva, megjelenik egy ajánlatkérő form, melynek kitöltését követően a kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot. A formban különféle adatokat kérünk el, melyeket az adatvédelmi irányelveknek megfelelően bizalmasan kezelünk és harmadik személynek nem adjuk ki őket. Az adatok a következők lehetnek: név, esetleg cégnév, email cím, telefonszám, konténer kihelyezésének címe, a konténer mérete, illetve a szállítás tervezett időpontja. Ezenkívül lehet egyéb megjegyzéseket is írni, továbbá azt is meghatározhatja, hogy mikor, milyen időintervallumban hívhatjuk. Ennek az a lényege, hogy minden konténernél más árakkal dolgozunk és a szállítás távolsága is hatással van az árra.

Áraink minden esetben egyedileg kerülnek kialakításra, az alábbi árakat tájékoztató jelleggel tüntetjük fel:

  • Tiszta „sitt” hulladék (beton, tégla, cserép, inert hulladék) szállítása és hasznosítása: 500 Ft + Áfa / m3díjtól Budapest területén belül
  • Kevert építési és bontási hulladék: 500 Ft + Áfa / m3díjtól Budapest területén belül

A legfontosabb viszont azt, hogy a több évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a kollégáink megfelelően fel tudják mérni a megrendelők igényeit és hogy ehhez pontosan milyen szolgáltatást kínáljanak.

Vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!