lemezgarázs

Miért érdemes lemezgarázst vásárolni 2022-ben?

Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy miért is érdemes lemezgarázst vásárolni 2022-ben és 2023-ban, és mik az előnyei a hagyományos garázzsal szemben. A mobilgarazs24.hu sokféle lemezgarázst kínál, és a garázsok személyre szabhatók.

Mi is az a lemezgarázs?

A lemezgarázs vagy mobil garázs horganyzott lemezből készül, összeszerelése nagyon egyszerű. Míg egy hagyományos garázs tervezéssel és építéssel együtt akár hónapokat is igénybe vehet, addig egy lemezgarázs esetében ez jóval kevesebb időt vesz igénybe. A lemezgarázst a vásárló személyre szabhatja, akár 3 fajta ajtó közül választhat. Kétszárnyú kapu, billenő garázskapu, vagy szekcionált garázskapu. A személyreszabhatóság az ami tökéletesen leírja a lemezgarázst.

Mi szükséges a lemezgarázs felépítéséhez?

A lemezgarázs felépítése előtt szükséges egy vízszintbe hozott talaj, majd oda betonalap kiöntése. Fontos, hogy az alap 10-15 centiméterrel haladja meg a garázs szélességét vagy hosszúságát. Amint a betonalap készen áll, a lemezgarázs már összeszerelhető. De akár betonlábakat is lehet használni.

Milyen megoldásokat nyújt egy lemezgarázs?

Egy lemezgarázst szinte bármilyen méretben lehet kapni. A vásárló személyre szabhatja a garázst a saját igényei szerint. Ha esetleg nincsen olyan méretű garázs amilyet a vásárló szeretne, van lehetőség egyedi méret kérésére. A lemezgarázst lehet használni raktárhelyiségnek is, de akár műhelynek is. Lehet benne tárolni kerékpárokat, autót és szerszámokat. Amennyiben szigetelt helyiségre van szüksége, hungarocell és purhab segítségével le lehet szigetelni a garázst költséghatékonyan. Mivel bármilyen kivitelben kapható, így sokféle helyzetben használható. Könnyen szét- és összeszerelhető, egy esetleges költözés esetén könnyen elszállítható. Továbbá a szállítás- és összeszerelés az egész ország területén teljesen ingyenes! Egy hagyományos garázs esetében óriási költséggel jár a munkások fizetése.

Miért érdemes lemezgarázst választani?

Felmerülhet a kérdés, hogy miért pont egy lemezgarázs? Egy hagyományos garázs építéséhez rengeteg előkészület szükséges. Alaposan ki kell választani, hogy hova épüljön a garázs. Amíg egy lemezgarázst viszonylag gyorsan és egyszerűen át lehet helyezni egy másik helyre, addig ez nem mondható el a hagyományos garázsról. A mobil garázs vonzóbb választás lehet az olcsó ára miatt. Egy tégla építésű garázs teljes összege milliós beruházás, engedélyekkel, tervrajzokkal, és a munkások fizetésével együtt. Addig egy mobil garázs pár százezres, legfeljebb miliós beruházás.