Ágyazható kanapé a nappaliban

Az otthon biztonságos ölelése mindenki számára elsőrangú kérdés. Az őszi, téli időszakban nincs is jobb, mint begubózni és elnyújtózni a meleg szobában.

Az ágyazható kanapék a kisebb lakásokban is biztosítják mind a nappali programok, mind az éjszakai pihenés helyszínét. Szerepük a nagyobb lakásokban sem elhanyagolható, hiszen egy későig elhúzódó baráti összejövetel után vendégeinknek is alvóhellyel szolgálhatunk. Állandó és alkalmi fekhelynek is tökéletesen megfelelnek a prémium kivitelű darabok, csak jól kell tudni választani közülük.

Az ággyá alakítható ülőgarnitúra tökéletes fekvőfelületet biztosít, ha a kialakítása megfelelő. Kisebb, 1 szobás lakásban a lehető legjobb megoldás. Nappal ülőfelületet ad a tévézéshez, beszélgetéshez, éjjel pedig gondoskodik a lakók minőségi pihenéséről.

Ahol nem fér el a franciaágy a szobában, vagy kényelmetlenül kellene napközben kerülgetni, ott segít élhetővé tenni a teret. A minőségi bútordarabok könnyen nyithatók, a párnázottságuk és formájuk egyaránt biztosítja a kényelmes ülést és az egészséges fekvést is. A Kanapé-shop kínálatában hatalmas választékban rendelhető ágyazható kanapé különféle anyagokból, lemosható szövetekkel, akár valódi bőrrel. Egyedi kialakítás, díszpárnák és a tökéletes nappali bútor döbbenetesen feldobja a szoba hangulatát. A mindennapi komfort pedig minden lakót magával ragad.

A kanapé mindennapos alvásra csak akkor megfelelő, ha a fekvőfelület teljes mértékben garantálja a kényelmes ágyaknál megszokott alvásminőséget. Amikor kiválasztjuk a nekünk tetsző darabot, az csak az egyik szempont, hogy a házat, lakást otthonossá teszi, az igazi próbát a használat jelenti. Egy aprólékosan megtervezett, képzett szakemberek által saját kezűleg készített kanapé nem csak stílust ad, hanem lehetőséget is biztosít a kifogástalan pihenésre.

Az ágymechanizmussal készült kanapé modellek többféle matracszélességben és választható matractípusban tényleg az egyedi igényekhez és a rendelkezésre álló helyhez igazodnak. Érdemes kipróbálni a hideghab, memory és ProGel felületet, így könnyen kiderül, hogy melyik jelenti számunkra a legtökéletesebb alátámasztást.

Másik hatalmas előny az alakíthatóság. Az elemekből modulárisan összeállítható modellek tényleg az adott élethelyzethez igazodnak, ehhez kétség sem férhet.