Az elveszett idő nyomában

A legfontosabb értékünk az idő. Mindig az hisszük sok időnk van. Aztán később rájövünk, hogy mennyi mindenre nem jutott elég időnk az életben. Sokszor hajlamosak vagyunk felesleges tevékenyégekkel tölteni az időnket.

„Tíz percet is be lehet jól osztani, és 30 évet is rosszul”. -tartja a mondás.

Sorozatunkban először néhány szemet gyönyörködtető férfi órát mutatunk, mely darabok kiválóak lehetnek fiatal, modern ízlésű férfiaknak. Akár diplomaosztóra se lőhetünk mellé velük.

Az Ékszerkirály.hu aktuális kínálatában elérhető órák segítenek, hogy az időnket a lehető legjobban tudjuk menedzselni.

Fossil BQ2412 férfi karóra bőr szíjjal és 5 ATM vízállósággal.

Az új évre sok mindent megfogadunk magunknak, amely az időhöz kapcsolódik. Szervezettebben fogjuk élni az életünket, több időt hagyunk önmagunkra és a saját fejlődésünkre, minőségi időt fogunk tölteni a szeretteinkkel. Végre lesz időnk megvalósítani az új céljainkat. Mindig azt gondoljuk év elején, hogy majd most lesz idő. Több időnk lesz.

Az, hogy mennyi időnk lesz, csupán önmagunkon múlik, és mindenkinek annyi ideje van, amennyit rászán másokra, és önmagára. Minden a jól szervezettségen múlik.  Bárhogyan is állunk az idő múlásához, egy szép, minőségi óra mindig remekül kiegészíthet egy férfit  öltözéket is.

Fossil BQ2428 Automatik automata férfi karóra bőr szíjjal, 5 ATM vízállósággal.

Ezek az órák  a fiatalabb, de klasszikusan modern férfiak ízlését célozzák meg, akik megjelenésükben is sugározni szeretnék egyediségüket, valamint a munkájuk professzionalitását. Egyaránt jó ajándék lehet ifjú orvosoknak, mérnököknek, vagy jogászoknak, közgazdászoknak is. Az alábbi órák bármilyen kevésbé formális ruházatot megkövetelő munkahelyen megállják a helyüket.

Fossil BQ2324 férfi karóra nemesacél szíjjal, 5 ATM vízállósággal.

Az ekszerkiraly.hu teljes órakínálatát az alábbi linkre klikkelve érheti el: Karórák.